Odigran prvi amaterski turni u šahu

U četvrtak, 8. juna 2023. godine, Apatinski šah klub je ugostio prvi amaterski šah turnir u svojim prostorijama. Turnir je privukao mnoge zaljubljenike u šah iz lokalne zajednice, koji su se takmičili u prijateljskom i konkurentnom okruženju.

Sa velikom strašću za igru i željom za pobedom, igrači su pokazali svoje veštine i taktike tokom turnira. Nakon uzbudljivih partija i mnogo intenzivnih poteza, prvo mesto je osvojio Vesko, drugo mesto je pripalo Branko Vasić, dok je treće mesto zauzeo Željko Vasiljević.

Ovaj amaterski turnir predstavljao je priliku za šahovske entuzijaste da se okupe i pokažu svoje veštine u prijateljskom takmičenju. Apatinski šah klub je bio domaćin ovog događaja s ciljem promovisanja šaha i podsticanja interesovanja za ovu predivnu igru u lokalnoj zajednici.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo velikim odzivom i žele da se takmičenje nastavi i ubuduće, pružajući priliku šahistima svih nivoa da se okupe, igraju i usavršavaju svoje veštine.

Ovaj prvi amaterski turnir u prostorijama Apatinskog šah kluba je siguran znak da šah i dalje ima snažnu prisutnost u zajednici, te da će se ljubitelji ove igre nastaviti okupljati i razvijati svoje veštine u budućnosti.

Coming Soon...